vrijdag 5 oktober 2012

#ohmariemag piñata doorgeefkado

" Alweer twee weken geleden mocht ik aanwezig zijn bij de launch van Oh Marie! Het online magazine gemaakt door Marlous van PlanetFur (grafisch ontwerp door Casper Boot). Een erg gezellig, lekker en vrolijke lunch bij restaurant LE-ENTijdens de launch kreeg iedereen een piñata met daarin een kringloopkadootje. Plús daarbij de opdracht het item te fotograferen in je interieur en deze foto op blog of Instagram te zetten (met #ohmariemag). Het allerleukste: dit kadootje krijgt een staartje: ik mag mijn item weer doorgeven aan een van jullie die het mag fotograferen en wéér doorgeven."


" In mijn piñata vond ik kantklosjes. Niet echt eenvoudige items. Yes er mocht geruild worden maar eerlijk gezegd vond ik het juist ook een verrassing wat ik met de klosjes zou kunnen gaan doen. Uiteindelijk heb ik weinig spannends uitgehaald met de klosjes. Maar verloor ik mij -voordat ik er erg in had- in een kleine kantklosstudie. Te grappig hoezeer de tuttigheid rond het kantklossen voor mij een beetje is opgetrokken. "


Download hier het OhMarie! magazine


" Maar 'be honest' kijk even, voor de humor, dit filmpje (over een kantkloscongres met lingeriesetje en muisarmen).Maak je echt geen zorgen over mijn enthousiasme. Je zult mij echt niet aantreffen bij de plaatselijke kantklosvereniging (…). Kijk maar eens -zonder vooroordeel- hoe mooi kantklossen kan zijn. "


Johannes Vermeer

Wil jij na mij aan de slag met de kantklosjes van #ohmariemag? 
Tweet @vlinspiratie of mail mij: vlinspiratie@me.com

" Als blogger heb ik een dubbelleven: ik blog hier op vlinspiratie maar ook voor mijn werk bij het creatieve woontijdschrift 101Woonideeën. Daarom ook een 101 variant, de kantklosjes hieronder gefotografeerd in het 101 Woonbeurshuis."

Beelden via stuartking, kruzh, handmadebyrora, gwydir, button-button

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat een post. Geweldig.
  Brings back memories.
  Waarom weet ik niet meer, maar ooit al eens een stukje gekantklost.
  Ouderwets of niet, soms wil je gewoon iets kunnen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg, je inbreng met de klosjes. Trouwens ze zijn elke keer leuk, de foto's van iedereen. Straks mag ik ook.... (borduurwerkjes...)
  Ik ga je blog volgen. Groetjes Martine
  (www.martinevianen.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo jammer dat het ene blog wel gelijk lukt met google friend en de ander niet.
  Zet je op mijn leeslijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Excuus voor de verwarring maar ik doe niet de klosjes maar de ronde borduurwerken van Miss honeybird. Vind t nog een soort lastig maar wel een 'uitdaging' groetjes

  BeantwoordenVerwijderen